Στο glow.gr !

Things I Love: Μια ιδιαίτερη συνταγή και tips για art de la table

Μυστικά και συμβουλές από τη γνωστή make up artist


Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μια απίθανη, αναζωογονητική, πολύχρωμη και υγιεινή συνταγή!

pagonaki-things-i-love-syntagi.jpg

Carpaccio ντομάτας

ΥΛΙΚΑ

8 ώριμες ντομάτες κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες με το μαντολίνο της SVIM

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

85 γραμμάρια σμέουρα (raspberries)

2 x 125g burrata, ή καλής ποιότητας μοτσαρέλα, κομμένη σε λεπτές φέτες

Μια μικρή χούφτα φύλλα βασιλικού

Ξίδι από βατόμουρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάλτε τις ψιλοκομμένες φέτες ντομάτας σε μια όμορφη πιατέλα. Συνεχίστε με το λάδι και τα φρεσκοαλεσμένα αλάτι και πιπέρι. Συνθλίψτε τα σμέουρα με ένα πιρούνι και ανακατέψετε τα με το ξύδι βατόμουρου. Τοποθετήστε τις φέτες της μοτσαρέλας πάνω στις ντομάτες, προσθέστε το dressing που κάνατε με τα σμέουρα, στολίστε με τα φύλλα του βασιλικού και σερβίρετε!

Εxtra Tip: Πάντα σε όλα τα τραπέζια μου, είτε πρόκειται για καθιστό είτε για μπουφέ, δεν παραλείπω ποτέ μα ποτέ τα λουλούδια, τα οποία επιλέγω πάντα ανάλογα με την εποχή και τη διάθεσή μου. Για το συγκεκριμένο art de la table, είχα δώσει σε ένα ανθοπωλείο ποτήρια του 1920, ώστε να μου ετοιμάσει ατομικές όμορφες συνθέσεις, που στόλισαν τον μπουφέ μου.

Plus: Για τις ημέρες που έρχονται, στολίζω το τραπέζι μου πάντα με κάτι επίκαιρο. και τι καλύτερο από την ελληνική σημαία. Μη το φοβηθείτε! Είναι υπέροχη λεπτομέρεια σε ένα φθινοπωρινό μπουκέτο λουλουδιών. Σημειώστε πως τα σημαιάκια τα βρήκα στο Tiger!

pagonaki-art-de-la-table.jpg
pagonaki-art-de-la-table-2.jpg
pagonaki.jpg
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s