Botox babes

To botox ειναι οι νεες ρυτιδες. Τα παραδοσιακα σημαδια του χρονου οπως ρυτιδες,καφε κηλιδες και μια γενικοτερη μουνταδα στο προσωπο εχουν τελευταια αντικατασταθει απο κατι τεντωμενο,μαλακο και κυριως χωρις εκφραση! Υπαρχει μια καινουργια ηλικια εκει εξω,απροσδιοριστη. Μπορει να εισαι 28 η 35, 42 η 50.Προκειται για την ηλικια που φτανουν οι γυναικες απο την χρηση του botox και των fillers,για να μην ξεχασω και την ασταματητη γυμναστικη και το νεο dress code που ισως καποτε να υιοθετουσαν μονο εφηβες.

Ανεφερε μονο ενα σημαδι ηλικιας και ο δερματολογος η ο πλαστικος χειρουργος αμεσως θα σου δωσει την λυση.Κουρασμενα ματια? Προσθεσε filler. Ποδι της χηνας? Κανε botox.Χαμηλωμενα φρυδια? Botox επισης. Σημαδια στο δερμα και ανοιχτοι ποροι? Laser.

Οι γυναικες νοιωθουν συνεχως αυξανομενη πιεση οχι μονο να μοιαζουν ωραιες στην ηλικια τους, αλλα να μην γερασουν καθολου. Τελικα, αποδεικνυεται οτι υπαρχει περισσοτερη βοηθεια στο να αρνηθουμε την ηλικια μας απο το να την αποδεχτουμε. Δεν λεω να μη αποχωριστειτε τις ρυτιδες σας αν το θελετε,απλως λεω οτι οι ρυτιδες δεν ειναι το παν. Ποσες φορες εχετε βρεθει σε ενα παρτυ και καποια μεγαλυτερη σας με ρυτιδες μπαινει μεσα και με το χαμογελο της λαμπει? Αυτες οι μικρες γραμμες στο προσωπο ειναι αλλωστε η αποδειξη οτι ενας ανθρωπος ζει με χαρα την ζωη του. Κατα την γνωμη μου επιτυχημενη δεν ειναι εκεινη η επεμβαση που φαινεται η αυτη που σε κανει πανομοιοτυπη με ολες τις υπολοιπες, αλλα εκεινη που θα κανει τους αλλους να ρωτησουν αν ησουν σε διακοπες η αν εισαι ερωτευμενη.

Αποφυγετε το πολυ make up  και κυριως αυτο που σας κανει να μοιαζετε ολες ιδιες. Ο σκοπος του make up ειναι να αναδειξει αυτο το ξεχωριστο που εχετε. Αρκει να το βρειτε.

CLOSE UP, Iουνιος 2010

Σχολιάστε