Last Kiss, GLOW magazine !

last kiss

 

Last Kiss
Η Estée Lauder Revitalising Supreme cc creme είναι το προϊόν που μ’ εντυπωσίασε ιδιαίτερα και φοράω καθημερινά τον τελευταίο καιρό. Αντιγηραντική κρέμα, με φόρμουλα που ενυδατώνει και μ’ έναν υπέροχο φυσικό τόνο που αντικαθιστά το make up. To δέρμα μου δείχνει λαμπερό, φρέσκο και με μία φυσική γυαλάδα που μου αρέσει πολύ! O δείκτης SPF 10 συγκαταλέγεται στα μεγάλα προτερήματά του.

Ανακατέψτε μία σταγόνα από κάποιο ενυδατικό λάδι με την κρέμα νυχτός σας για έξτρα ενυδάτωση τώρα τον χειμώνα.

Οι nude αποχρώσεις ολοκληρώνουν ένα σούπερ μακιγιάζ που είναι και η αδυναμία μου και δε σε δείχνουν «φτιαγμένη». Σημειώστε αυτά τα προϊόντα Laura Mercier που θα σας πω από το Beautystore και θα με θυμηθείτε. Βήμα-βήμα, ξεκινήστε με Tint moisturizer SPF20 στο δέρμα, pink ή peach glow στα μάγουλα και στα χείλη, προσθέστε τo matte radiance baked powder, bronze Νo2 και ολοκληρώστε με το lip glοss in opal. Mάσκαρα στα μάτια κι έτοιμες! Η καθημερινή μου ρουτίνα.

Τον χειμώνα και μάλιστα στην πόλη, που η ατμόσφαιρα είναι μολυσμένη από τα καυσαέρια, το δέρμα μας χάνει την ικανότητά του να παράγει τη σωστή ποσότητα βιταμίνης D, που είναι απαραίτητη. Σε συνδυασμό με τις ελεύθερες ρίζες, το αποτέλεσμα είναι το πρόωρο γήρας. Αν, λοιπόν, ζείτε μέσα στα καυσαέρια, χρησιμοποιήστε serum με βιταμίνη D και αντιοξειδωτικά για να το προστατέψετε.

Κiehl’s creme de corps grapefruit whipped body butter, η πιο πλούσια αρωματική κρέμα σώματος που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. Προστατεύει, μαλακώνει κι ενυδατώνει βαθιά, βελτιώνοντας αμέσως την όψη του δέρματος. Αυτό το body butter, που θα βρείτε στο Hondos Center Apollonia Politia, ιδανικά το απλώνετε αμέσως μετά το ντους σ’ ελαφρώς σκουπισμένο δέρμα.

Jurlique rose body oil. Eνυδατικό λάδι σώματος για super extra ενυδάτωση στο σώμα. Λίγες σταγόνες μόνο είναι αρκετές για να το προστατέψει από το κρύο του χειμώνα. Αποκαθιστά τη ζωντάνια και τη λάμψη του σώματος και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Στο http://www.hautenature.net. http://www.mariapagonaki.com

Σχολιάστε